Anne Hathaway

3. ledna 2009 v 22:21 | Terezka |  Zahraniční osobnosti ♥
Anne Hathaway

Datum narození: 12.11.1982

Místo narození: Brooklyn,New York,USA

Znamení: Štír

Anne Hathaway se ve filmu "Deník princezny 2: Královské povinnosti" vrací do role mladé Miy Thermopolis, kterou ztvárnila v původním Deníku princezny. Za tuto roli byla v roce 2002 nominována na cenu Teen Choice v kategorii nejlepší herečka v komediálním filmu. V současné době pracuje na filmu Anga Leeho Brokeback Mountain, ve kterém si zahraje s Jakem Gylenhaalem, Heathem Ledgerem a Michelle Williams. Před nedávnem dotočila nezávislé drama Havoc Barbary Kopple. Mezi její další filmy patří Ella Enchated, Nicholas Nickleby a The Other Side of Heaven. Pozornost si získala díky roli v seriálu Get Real, za nějž byla v roce 2000 nominována na cenu Teen Choice v kategorii nejlepší herečka v dramatické roli.

Filmografie:

2001 Deník princezny...hraje Miu Thermopolis

2001 Odvrácená strana nebe...hraje Jean Sabin

2002 Nicholas Nickleby...hraje Madeline Bray

2002 Království koček...hraje Haru

2004 Deník princezny 2:Královské povinnosti...hraje Miu Thermopolis

2004 Zakletá Ella...hraje Ellu

2005 Spoušť...hraje Allison Lang

2005 Zkrocená hora...hraje Lureen Newsome

2005 Karcoolka...hraje Red

2006 Ďábel nosí Pradu...hraje Andy Sachs

2007 Vášeň a cit...hraje Jane Austen

------------------------------------------------------------------------------------
FOTKY

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama